Română (România)
Română (România)
English (en-GB)
Probably the best restaurant in the city
# Recent
# Tags

Bine ați venit la

PUB 13 - Restaurantul Cetății

PUB 13

Monument istoric de Clasa A din 1250 și 1715

Unicul spațiu unde găsești mai multe secole

Pentru cunoscatori atmosfera, locul și concepția sa înseamnă mai mult decât un spațiu în care băutura se asortează de minune cu mâncarea buna și cu muzica de calitate. Locul îți creaza un sentiment nobil pentru ca în sine respecta ideea pierdută de nobil prin excelență, fără titluri, fără onoruri, doar prin discreție și deschidere, de la mirosul vinului fiert până la apetisantele preparate, atrăgând acele persoane care sunt în cautarea atmosferei de altădată, aceea a cavalerilor și al principi(i)lor, pe care o credeau pierdută prin galbenele pagini ale cărții de istorie. 

Cine vine la noi revine cu drag amintindu-și cu plăcere că în Cetatea din Alba Iulia există un loc care respecta istoria, tradiția și oamenii contemporani. Pentru că nu este vorba doar despre vin și mâncare, e mereu mai mult de atât și întotdeauna e altfel…

Lonely planet TOP CHOICE in Transylvania

Cultural Route “Historic Cafes Route”

SINCE 2003

PUB 13

Restaurantul Cetății este pentru mulți prima alegere atunci când caută un restaurant în cetatea Alba Carolina în care să poată să-și potolească foamea, setea și dorința de socializare, fie că vorbim de localnici sau turiști din țară și de peste hotare.

Cel mai longeviv restaurant din oraș

de 21 de ani în Alba Iulia

În prezent, o mulțime de clienți se delectează în fiecare zi cu bucate românești. Turiștii străini reprezintă mai bine de o treime din oamenii care calcă pragul nostru în fiecare zi, Pub 13 - Restaurantul Cetății fiind mai mult decât un restaurant unde aceștia vin să mănânce, ci și un loc unde pot să descopere și să admire un spațiu care a fost martorul tăcut al multor evenimente din istoria României.